Go to Top
Følg os på FaceBook & Instagram...

Lash Lounge Academy

AcademySliderImage

Lash Lounge Academy - Danmarks mest seriøse professionelle kursus til certificeret Single Eyelash Extensions Stylist Vippetekniker

Ved at vælge et kursus som vippetekniker hos Lash Lounge Academy, opnår du ikke blot et meget højt intensivt professionelt kursus i den nyeste viden og teknikker, men også Danmarks mest seriøse indenfor Single Eyelash Extensions, på 4 hele sammenhængende dage.

Vi afholder kurser hver anden uge hele året, i lige uger fra torsdag – søndag, i tidsrummet 09:00 – 16:00, med certificering om søndagen, efter tilfredsstillende gennemførelse.

Lash Lounge Academy er en del af Lash Lounge Copenhagen, der er én af Danmarks største specialiseret og førende klinik indenfor Single Eyelash Extensions. Vi fokuserer udelukkende på behandlinger og pleje af vipper, med langt over 12.000 udførte behandlinger. Vi har desuden stor erfaring i genopretning af beskadiget vipper.

Uanset om du allerede er professionel indenfor skønhedsbranchen og ønsker at udvide dine tjenester, eller har en kærlighed til skønhed og gerne vil glæde dig med en ny og spændende karriere, sørger vi for at du opnår tilstrækkelig professionel undervisning, der kvalificerer dig/ eller og dine medarbejdere til dygtige og professionelle Single Eyelash Extension vippeteknikere.

Undervisningen foregår i små intime hold på 4 deltager, med dig i fokus i modsætning til mange andre kursussteder, hvor undervisningen foregår i hold med 5-8 deltager. Hos Lash Lounge Academy prioriterer vi kvalitet fremfor kvantitet. Du vil være i centrum fra start til slut og opnår en meget målrettet personlig undervisning.

Hos Lash Lounge Academy ønsker vi at uddanne de allerbedste i branchen. Certificeret Lash Lounge Academy vippeteknikere skal til enhver tid være kundernes garanti for høj professionel faglighed og kvalitet.

Derfor er det vigtigt, at før du vælger et kursus hos Lash Lounge Academy, at du på forhånd overvejer i hvilken omfang du vil benytte det? For at blive rigtig god, kræver det at du har muligheden for at arbejde med faget kontinuerligt, for at opretholde en høj professionel standard, som er kravende til alle vores kursister.

Du vil komme til at gennemgå et solidt sammensat bredt kursus kursusforløb, fordelt over de 4 sammenhængende kursusdage, hvor du vil opnå grundlæggende færdigheder og viden om teknikker, sikkerhed, produktviden og kundepleje, som vil styrke dig med en selvsikkerhed og erfaring, der gør, at du allerede efter kurset, vil kunne tag kunder lige efter kurset. :

Dag 1: Dagen starter med at du får udleveret vores omfattende træningsmanual og en teoretisk grundig gennemgang af den relevante anatomi, vippernes cyklus, sikkerhed, arbejdsmiljø, arbejdsstilling, hygiejne, kontraindikationer. Du vil få indsigt i nødvendige relevante redskaber og produktviden, kundekonsultation, analysering af vipper og deres tilstand i forhold til at få påsat eyelash extension, allergi, rette looks og behandling af beskadiget vipper med vippeserum. På dagen vil du også blive trænet i vores påsætningsteknik på en model som vi skaffer og du vil blive lært i den vigtige 24 timer after care af eyelash extension.

Dag 2: Vi følger op på førstedage og gennemgår risikoer ved forkerte påsatte vipper og går dybere med at arbejde med teknikken i forhold til forskellige påsatte look muligheder. Du vil igen komme til at arbejde med en model som vi skaffer. Dagen vil også omfatte kundeservice, priser på behandlinger og produkter. Vi har stor indsigt og erfaring med beskadiget vipper som dels kan skyldes forkerte påsatte eyelash extensions eller sygedomsforløb med tab af vipper, hvor du lære at vejlede dine kunder i at pleje af deres vipper med vippeserum.

Dag 3: Du kommer til igen at arbejde med en af vores modeller, hvor vi øver opfyldningsteknik og fjernelse af eyelash extension. Der vil igen være indlæring i produkterne og korrekt brug af dem og du vil komme til at ligge et fuld sæt eyelash extension på modellen, som du skal lave selvstændigt. Du vil på dagen bliver vurderet og evalueret med henblik på den kommende afsluttende test.

Dag 4: Du vil selvstændig komme til at arbejde med en model med alle de ting du har lært, her fra start til slut med den indledende kundeinformation og rådgivning i vippevalg og look, påsætning af et fuld sæt eyelash extension og afsluttende vejledning i 24 timers aftercare. Der vil til slut blive lavet en evaluering sammen med dig og ved bestået test får du udleveret dit certifikat.

Du skal vælge Lash Lounge Academy fordi vi kan tilbyde dig:

• Højt kvalificerede 4 dages kursus med afsluttende certificering den sidste dag

• Små intime hold på kun 4 deltager

• Træning indenfor nyeste viden, trend og i de bedste og mest skånsomme påsætningsteknikker

• Vi stiller faciliteter, frokost, kaffe, drikkevarer og modeller til rådighed på kursusdagene.

• Enestående omfattende kursusmanual, som ikke bare støtter dig i undervisningen men også når du skal stå på egen   ben med din nye karriere, med alt teoretisk og praktisk viden indenfor Single Eyelash Extensions.

• Råd og vejledning under hele forløbet også efter du er blevet certificeret.

• Kombineret undervisningen med en god balance mellem det teoretiske og praktiske.

• Lash Lounge Copenhagen har stor anderkendelse i branchen, så derved opnår du med en certificering hos os en   stor fordel i at skaffe nye kunder.

• Du får muligheden for at blive medlem af vores internetgruppe, ét åben debatforum for alle Lash Lounge Academy   vippeteknikker, hvor der er mulighed for at udveksle gode råd om vippe påsætningsteknikker, trend, produkter og   fagviden generelt.

• I kursusprisen er inkluderet komplet starter kit med materialer  og værktøjer, alt samlet i en flot   beauty box til en samlet værdi af kr. 2.800,-.

Alt dette er inkluderet til en kursus pris på kun kr. 7.795,-


Du har mulighed for at købe Mannequin hoved hos Lash Lounge Copenhagen og øve vipper, så du vil have muligheden for at øve hjemme som et supplement til rigtige øve modeller.

Lash Lounge Copenhagen forhandler et bredt sortiment af professionelle produkter til påsætning af Single Eyelash Extensions til særdeles konkurrencedygtige priser til kursister der her gennemgået ét af vores kurser. Vi er førende i produkter fra Blink, en af verdens største producenter og blandt andet after care serien fra Lash Perfect U.K.

Du kan download eller udskrive vores kursusbeskrivelse/indhold ved at klikke på dette pdf ikon

Hvis du er interesseret eller ønsker yderligere information omkring kursus som vippetekniker i Single Eyelash Extensions og ledige kursus datoer, er du meget velkommen til at sende en email til os på academy@lashlounge.dk og gerne med oplysning om dit telefonnummer.

Vi glæder os til at høre fra dig.