Go to Top
Følg os på FaceBook & Instagram...

Single Eyelash Extensions

Single eyelash extension

 

Hos Lash Lounge Copenhagen er vi certificeret vippeteknikere. Vi specialiserer os i den populære nye skønheds service:

Single Eyelash Extensions - er de smukkeste og mest naturlige vipper på markedet. Vores vipper er i høj kvalitet og håndplukket til netop at kunne tåle en masse modstand.

Vi kan tilbyde dig flere forskellige looks og materialer. Vi arbejder med Faux Mink som har en semi gloss effekt. Mink Lite som er en forbedret udgave af Faux Mink og er mere fleksible og tåler mere modstand. 100% Real Mink er Hollywood kendissernes ynglings vippe, som er den mest eksklusive der findes, de er blødere og lettere.

De mere modige kan få påsat enkelte vipper iblandt de andre med eksempelvis Swarovski sten eller Glitter vipper i farver. Så det er kun dine egne ønsker der sætter grænserne.

Single Lashes er ikke bare en "her og nu trend", men er for alvor blevet en af kvindernes fortrukne beauty behandlinger. Kvinder i alle aldre benytter sig af det, netop derfor er det blevet så populært i udlandet og herhjemme.

Det er helt sikkert blevet et ” Must Have ”og er ikke længere kun tilgængeligt for stjerner som Jennifer Nicole Lee, Eva Longoria Madonna og Megan Fox. Vi tilføjer den skønhed som naturen allerede har givet dig, med et ekstra touch af fylde, længde og volumen.

Hvad er Single Eyelash Extensions

Vipperne bliver limet på enkeltvis, dvs. en kunstig vippe på et naturligt vippehår, på den måde får man det mest naturlige resultat, fordi vipperne følger dine egne vippers hår. Limen vi benytter er ISO godkendt og udarbejdet af eksperter til netop dette formål. Limen påføres på dine egne vipper og kommer derfor ikke i kontakt med din hud, så er derfor ikke irriterende for huden, men sikker og behagelig.

I sjældne tilfælde for 1-2 procent der får påsat eyelash extensions, kan der opstå en mindre allergisk reaktion, typisk hvis man er overfølsom overfor klæbemidler eller syntetiske materialer. Hvis du er allergiker og er usikker på om du kan tåle behandlingen, så kontakt os for yderligere vejledning, da der er flere muligheder.

Du kan også booke en 10 minutters gratis information/vejledning på vores Online Booking, til en test hvor vi påsætter et par eyelash extensions. Det er dog ikke altid, at testen er en garanti for om du kan tåle et fuld sæt eyelash extensions.

Hvis du skulle får en allergisk reaktion, vil muligheden være tilstede, at vi i så fald benytter en mildere lim. Dog er holdbarheden for denne lim et par uger kortere, end den lim vi normal benytter.

Hvis du skulle få en allergisk reaktion efter en behandling hos Lash Lounge Copenhagen, vil du være garanteret en removal uden beregning.

Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning. Fjern mascara og makeup før du kommer, og mindst 15 minutter før påsætning. Der må ikke være rester af makeup på dine vipper da det kan mindske holdbarheden.

Når du kommer, tager vi en snak om hvilket look du selv har tænkt dig og vi finder frem til den længde, tykkelse og curve der passer bedst til dig.

Første 24 timer efter og gode råd

De første 24 timer efter skal du undgå vand omkring øjnene, varme bade, solarium, sauna og træning. Vi anbefaler at du nærer dine vipper med M2Lashes når man har extensions, da det er super vigtigt at holde de naturlige vipper sunde og stærke. Uanset om du har fået påsat vipper eller ej. Lash Lounge forhandler M2Beauté.

Dup øjnene efter bad, også selvom du ikke har Eyelash Extension. Plej altid dine egne og påsatte vipper. Du kan sagtens bruge Mascara på dine påsatte vipper, men det er ikke nødvendigt! Vi anbefaler at du bruger plejende produkter der er relateret til Single Lashes.

Når du køber øjne make-up fjerner, så skal du sikre dig at de ikke indeholder olie, da det kan mindske holdbarheden. Vi forhandler produkter der er lavet til Lash Extension.